Vége a nehéz időszaknak – Gyorsabb net, kevesebb költség

Üzleti Internet

Az elmúlt egy év szinte minden családnak okozott olyan nehézségeket, amelyek a hétköznapokra is kihatással voltak. Fárasztó ügyintézés, hosszas várakozás a szolgáltató válaszára, kellemetlen panaszbejelentés. Ezek jellemezték a pandémia alatti időszak mindennapjait. Azonban, ahogyan a világ, úgy mi is egy nagy átalakuláson megyünk keresztül, mégpedig azért, hogy segíthessünk Nektek átlépni a járvány által felállított akadályokon.

Mi abban tudunk segíteni, hogy egy jobb, gyorsabb és kedvezőbb árú szolgáltatást ajánlunk, amivel könnyebbé tehetjük a mindennapokat. Egy olyan AKCIÓVAL készültünk számotokra, amely nem csak az otthoni munkavégzést és az otthoni tanulást, de a kiadások csökkentését is segítik, így egy teherrel kevesebb nyomhatja a vállatokat.

Akár 40-50% kedvezmény!

A leginkább egy olyan új AKCIÓVAL szeretnénk segíteni nektek, amely nem tartalmaz rejtett költségeket. A lehetőség 1 évig érvényes marad, nem emeljük az árat hónapok múlva sem.

Az AKCIÓ keretein belül kedvezményesen fizethettek elő az internetes és TV csomagjainkra:

Az árak nem, de ügyfélszolgálatunk marad a régiben!

A továbbiakban is várjuk a hívásaitokat, rendeléseiteket telefonon, emailen vagy a weboldalunkon. Ezt reggel 8-tól egészen este 8-ig tehetitek meg, melyet mi azonnal feldolgozunk, így nem kell több napot várnotok a reagálásunkra! Igyekszünk minden igényt és problémát azonnal kezelni, hogy kicsit könnyítsünk ezen a nehéz időszakon és Ti továbbra is élvezhessétek a gyors internetet az otthonotokban.

A személyes ügyintézésre is lehetőségetek van, melyhez biztosítjuk a megfelelő higiéniai intézkedéseket. Így azok számára is kínálunk megoldást, akik szívesebben intézik személyesen ügyeiket.

Bevezetjük az érintésmentes megoldásokat

Természetesen, a járványügyi védekezés számunkra is nagyon fontos, így lehetőséget nyújtunk az érintésmentes fizetésre is. A megrendeléskor és a számla befizetésekor is van mód arra, hogy készpénz helyett online átutalással vagy bankkártyával fizessetek.

A megrendeléseiteket a weboldalon és telefonon is meg tudjátok tenni. Mi pedig igyekszünk mielőbb teljesíteni azokat, így akár másnap bekötjük az Internetet, vagy munkanapokon még aznap javítjuk a hibákat, végezzük a bővítéseket.

A szolgáltatásaink közt megtalálható az e-pack kedvezmény, melynek igénylésével 600 Ft-ot spórolhattok. Ezzel a kedvezménnyel elektronikus úton juthattok hozzá a számlátokhoz. A jelenlegi ügyfeleink számára ezt már biztosítjuk, nem szükséges megvárni a hűségidő lejáratát. Azon meglévő ügyfeleink számára, akik nem élnek az e-pack kedvezménnyel, továbbra is, a megszokott módon, postai úton küldjük ki a számlákat, csekkeket, számukra havidíj emelkedés nélkül.

Forduljatok hozzánk bizalommal!

Közös érdekünk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk számotokra, amivel maximálisan elégedettek lehettek. Nem csak 2 hétig, hanem a szolgáltatás teljes ideje alatt mellettetek vagyunk és igyekszünk azonnal reagálni a beérkezett rendelésekre, panaszokra.

Az alábbi elérhetőségeken kereshettek bennünket 8:00-tól 20:00-ig!

https://www.flynet.hu/elerhetoseg

https://www.flynet.hu/hibajelentes

Shopping Cart