A Te céged is kinőtte az internetét? Itt vannak az új üzleti csomagjaink!

Az üzletedben elmegy az internet. A szolgáltatót hívod, de már percek óta csak egy robot hangját hallod és a vásárlóid egyre türelmetlenebbek. Végre sikerül egy emberrel is beszélned, de a javítást csak másnapra ígérik. Ha ismerősek ezek a sorok, akkor ezt a cikket pontosan Neked szántuk! Az internet kimaradása nem játék egy cég működésében, hiszen jelentős kieséshez vezethet. Ezt kikerülve alkottuk meg legújabb üzleti internetes csomagjainkat, ami kiemelt figyelmet és prioritást biztosít az előfizetők számára. A kérdés csupán ennyi: Mivel több az üzleti csomag, mint a lakossági? Ebből a cikkből most megtudhatod!

A vállalkozások nagy része induláskor kevés energiát fektet a megbízható internet kiépítésére, hiszen a legfontosabb dolgok eleinte nem ezen múlnak. Legtöbbször, az első szembejövő szolgáltatótól a legolcsóbb csomagra esik a választás, ami tökéletesen ki is szolgálja az egyelőre kisebb internetes igényeket. Ugyanakkor, a növekedés és a fejlődés után az addig még stabil internet meginoghat. Ilyenkor pedig már nem engedheti meg magának a vállalkozásod, hogy egy hiba folytán internet nélkül maradjon. Mi pontosan tudjuk, miként kell ezt az igényt kezelni, hiszen mi is az előszobából indultunk.

De nem csak ez az egy érv áll a vállalati internetes csomagok mellett. A cikkünkben most arról írunk, hogy miért érdemesebb a vállalkozásodhoz az üzleti csomagjaink mellett letenned a voksodat. 

Tényleg jobb az üzleti internet a cégemnek?

A vállalati internetes csomagok nem csak magában a sebességben és árban különböznek az otthoni csomagoktól, hanem különféle plusz szolgáltatásokkal támogatja az üzleted működését. Ezek a plusz szolgáltatások biztosítják a céged számára az extra figyelmet és külön bánásmódot. Tudjuk, hogy neked nincs időd még a meghibásodott internettel is foglalkozni, ezért az ügyeletben egy kollégánk várja a hívásod, hogy akár azonnal megoldást találjon a problémára. Ugyanakkor, van, hogy a távoli felügyelettel mi már hamarabb észleljük a kimaradást, ezért meglehet, hogy mire észre vennéd, mi már meg is oldottuk a problémát.

Több plusz is van benne

Amíg az otthoni internethez jól jön a plusz HD csatorna, online TV elérés, addig a céged számára ezek a dolgok elhanyagolhatók. Neked fontosabb, hogy legyen fix IP címed, a távmunkát támogató VPN-ed, esetleg vírusírtód. Más igényeknek kell megfelelnie a lakossági csomagban szereplő szolgáltatásoknak, mint az üzleti internetnek. A munkahelyeden valószínűleg nem lesz szükséged arra, hogy amíg a gyermeked játszik, addig kényelmesen tudj Netflixezni. Fontosabb, hogy a vásárlóid bankkártyával is tudjanak fizetni, miközben feltöltöd az adatokat a rendszerbe. Épp ezért, a business csomagok leginkább a feltöltési sebesség nagyságában mások. Nincs szükséged gigabites letöltésre csak gyors és stabil feltöltésre, ebből pedig mi sem engedünk!

Nem kell a falak miatt aggódnod

Ahogy azt már egy korábbi cikkünkben is írtuk, az otthoni szupergyors internet legnagyobb ellensége a fal, amely útjában áll a WiFi akadálymentes sugárzásának. Ez a probléma szintén jelen lehet egy irodaházban, vagy nagyobb üzletekben. Az ilyen esetekre, amikor több eszköz használja ugyanazt a frekvenciát nagyobb területen egy erősebb, kifejezetten erre a célra gyártott router alkalmazását javasoljuk. A business internethez akár olyan WiFi adót is tudunk szolgáltatni, amely nem csak 1-2 falon keresztül képes jelet sugározni, így ezzel többet nem kell foglalkoznod.

Személyre szabjuk az interneted!

Arra az esetre, ha még továbbra sem vagy biztos abban, hogy melyik csomag közül válassz, kérd az INGYENES rendszerauditunkat. Szakértőink minden szempontból szemrevételezik az üzletedet fizikai tulajdonságait, illetve azt is figyelembe veszik, hogy pontosan hány és milyen eszközök csatlakoznak az internetedhez. A felmért paraméterek alapján teljeskörű dokumentációt állítunk ki a személyre szabott javaslatainkkal a szuperbiztos internetkapcsolat érdekében.

Tudjuk, hogy neked más dolgokra kell koncentrálnod, épp ezért ezek az üzleti csomagok levesznek egy súlyt a válladról. Ne kockáztass, válts az üzleti csomagjaink egyikére, hogy a kimaradás többé ne járjon együtt a kieséssel.

Az új üzleti csomagokat itt éred el:

Shopping Cart